El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

10/04/2008

Josep Borrell presenta el llibre

El president de la Comissió de Desenvolupament del Parlament Europeu i expresident del PE, Josep Borrell, i el president de la Fundació CIDOB, Narcís Serra, presentaran el llibre "Europa en la encrucijada" el pròxim 18 d’abril, a les 13h a l’Aula Europa, seu de les Institucions Europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90 1r pis). A l’acte, conduït pel periodista Lluís Foix, també hi intervindrà el director de la col•lecció d’estudis de la Fundació Cajamar, Jerónimo Molina

El llibre, coordinat per Josep Borrell i editat per la Fundació Cajamar, aborda els principals canvis polítics, econòmics i socials viscuts a Europa en els últims anys, sense oblidar els nous desafiaments que es plantejaran en el futur. Aquests canvis i desafiaments expliquen que la UE es trobi actualment en una cruïlla.

El frustrat projecte de Constitució Europea; la immigració; l’energia i la seva relació amb la demografia i el medi ambient; l’adhesió de Turquia a la UE i l’Europa social són alguns dels temes més destacats d’aquest llibre.

"Europa en la encrucijada" compta amb la col•laboració de personalitats com els eurodiputats Enrique Barón (PSE) i Íñigo Méndez de Vigo (PPE); el secretari d’Estat de la UE, Alberto Navarro; els comissaris europeus Joaquín Almunia, Franco Frattini i Andris Piebalgs; i el secretari general d’UGT, Cándido Méndez, a més de l’expresident de la Comissió Europea Jacques Delors.

Es lliuraran exemplars del llibre en format CD als assistents a la presentació.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

El combate contra la desigualdad
Papers de la Fundació

Informe social. Recuperació econòmica, feblesa social
Col·lecció Informes

Gegants del PSC
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

facebook
twitter

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS