El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

08/03/2013

Rocío Martínez-Sampere, a la trobada d’activistes del PSE a Budapest

La diputada al Parlament de Catalunya i secretària d'Economia del PSC, Rocio Martínez-Sampere, membre de l'executiva de la Fundació Rafael Campalans, va participar divendres 8 de març a la trobada d'activistes del Partit Socialista Europeu (PSE)"Together for Change!", que s'ha celebrat durant tot el cap de setmana a Budapest.

Convidada per la Fundació Europea d'Estudis Progressistes (FEPS), Martínez-Sampere va ser una dels experts de la sessió "New Political Economy", compartint taula amb el diputat socialista de l'Assemblea Nacional Francesa, Pierre-Yves Le Borgn', amb Ronny Mazzocchi, del departament d'Economia i Estadística de la Universitat de Siena (Itàlia), i amb Edit Herczog, diputada del Parlament Europeu.  

D'entre els participants a la resta de taules, van destacar, entre d'altres, Anna Colombo, secretària general del grup S&D al Parlament Europeu, Marije Laffeber, diputada secretària general del PSE, Katarina Nevedalov, vicepresidenta del PSE, i Andrew Harrop, de la Fabian Society.   

La primera trobada d'activistes del PSE es va celebrar el juliol de 2008, a Viena, amb la voluntat d'ampliar l'abast del debat sobre el futur d'Europa i millorar la cooperació entre membres del PSE de tots els països. Enguany la trobada s'ha celebrat a Budapest i ha estat enfocada a nodrir amb les contribucions dels experts el programa fonamental del PSE, que servirà de base per al manifest electoral europeu de 2014.

 

PDF

Programa de la trobada

 

 

Activitats realitzades