El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

26/02/2020

Pau Solanilla, nou director de la Fundació Rafael Campalans

Ahir dimecres 26 de febrer, el Patronat de la Fundació Rafael Campalans, en una reunió ordinària convocada per a fer la renovació de patrons i aprovar el pla d'activitats de cara a aquest 2020, va nomenar a Pau Solanilla com a nou director de la fundació.

Solanilla substituirà a l'anterior directora, Esther Niubó, qui ha dirigit l'entitat des de l'any 2013 en un context socioeconòmic i polític difícil, sota la presidència de José Montilla. Durant la reunió, el president Montilla va agrair l'entrega i dedicació que la directora ha aportat durant tots aquests anys a la fundació. Per part seva, Niubó va agrair la confiança mostrada pel president i per Miquel Iceta quan, l'any 2013, van acordar nombrar-la directora. Tot i així, l'Esther Niubó serà una de les noves patrones de la fundació, junt amb Lluïsa Moret, Raúl Moreno i Cristina González.  

El nou director és consultor internacional en reputació i diplomàcia corporativa, associat Sènior a Red2Red, consultor en innovació de polítiques públiques, i a Ideograma, consultor internacional de  comunicació.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Governar Catalunya. Discursos al Congrés Extraordinari del PSC
Papers de la Fundació

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS