El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

01/02/2012

La FRC entrevista Pere Navarro

frc REVISTA DE DEBAT POLÍTIC entrevista, en el seu proper número, Pere Navarro, primer secretari del PSC. A la conversa amb Albert Aixalà, director de la Fundació, i Oriol Bartomeus, director de la revista, Navarro apunta els principals trets del nou PSC sorgit del Congrés de desembre, un PSC "on tothom pot opinar de manera absolutament lliure", i on "s'ha de tornar a crear riquesa de debat, cosa que s'ha perdut".

Un dels nous objectius del PSC és, segons el seu primer secretari, "reconnectar-se amb la societat", sobretot amb les "famoses classes mitjanes urbanes que ens estan abandonant". Per fer-ho, insisteix, "les nostres idees i propostes han de ser molt clares, i hem de presentar-les amb responsabilitat". Durant la més d'una hora d'entrevista, Navarro lamenta que l'esquerra hagi perdut la batalla dels valors, que hagi vençut la cultura del "jo" per sobre del "nosaltres", i per això es proposa "inculcar la mentalitat de canvi de model de societat".

Pel que fa al Congrés del PSOE, Navarro sosté que "guanyi qui guanyi, el PSC haurà de tenir una presència important de propostes, d'idees, de persones" i, referent a l'etern debat sobre la relació PSC-PSOE, assegura que "el dia que els diputats i diputades del PSC al Congrés votin diferent, que ho faran, no passarà res" perquè, recorda, "al món hi ha molts diputats d'un mateix grup que voten de manera diferent i no passa res".


Accediu al pdf de l'entrevista.

 

PDF

Entrevista a Pere Navarro

 

 

Activitats realitzades