El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

14/12/2009

La Fundació Rafael Campalans, a Praga i a Rabat

L’eurodiputada socialista Maria Badia va assistir la setmana passada al Congrés del Partit Socialista Europeu, que es va celebrar a Praga, formant part de la Delegació de la Mesa del Grup dels Socialistes i Demòcrates del Parlament Europeu. En les hores prèvies a la inauguració del Congrés, la diputada es van reunir amb el President, Poul Nyrup Rasmussen, per fer-li entrega d’un document amb l’aportació del PSC i la Fundació Rafael Campalans sobre les perspectives de la socialdemocràcia en els propers anys.

Les reflexions dels socialistes catalans posen l’accent en la necessitat de reivindicar els valors dels socialistes europeus i clarificar el programa de la socialdemocràcia, tot modernitzant els instruments de comunicació per tal de recuperar el suport social majoritari i establir un diàleg pròxim i actiu amb els ciutadans i ciutadanes europees. D’altra banda, els socialistes catalans reclamen l’enfortiment del Partit Socialista Europeu per què esdevingui un instrument de referència per la col·laboració entre partits socialistes, la defensa i desenvolupament de projectes comuns a la Unió Europea i la promoció de l’activisme polític dels ciutadans i ciutadanes europeus.

D’altra banda, del 14 al 17 de desembre la Fundació Rafael Campalans organitza un seminari a Rabat, fruit de l’acord entre l’Unió Socialista de les Forces Populars (USFP) i el PSC. Les jornades tenen com a base la convicció que el coneixement i els valors socialistes són la base del manteniment i consolidació del socialisme mediterrani, i en aquest sentit el programa de les jornades girarà entorn a les polítiques i estratègies de gestió pel bon govern de les ciutats. Albert Aixalà, director de la Fundació, hi intervindrà.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

XIV Seminar about populism, xenophobia, conflict and communicarion
Papers de la Fundació

Informe Social. Un nou contracte social per a una prosperitat compartida
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS