El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

22/02/2019

Jornada "Call to Europe VIII: Ni un Paso Atrás"

El passat divendres 22 de febrer, la directora de la Fundació, l'Esther Niubó, va anar a Madrid per col·laborar en la VIII jornada de la iniciativa "Call to Europe" organitzada per la FEPS: "Ni un paso atrás", juntament amb la Fundació Pablo Iglesias, i la Friedricht Ebert Stiftung.

En aquesta jornada de divendres, es va profunditzar en dues temàtiques principals i que són clau pels progressistes en la nostra lluita d'aconseguir una societat més igualitària, pròspera i justa: Ecosistemes Urbans, és a dir, habitatge accessible per a tothom, sostenible i eficient; i Feminisme com a Dic de Contenció de l'Autoritarisme.

Així doncs, la primera Taula Rodona va ser sobre Ecosistemes urbans, on van intervenir experts i professionals com ara Beatriz Corredor, Mercedes González, Adrian Joyce, Michaela Kauer, Özgür Öner i Brezo Martos Marcos. 

En la segona Taula Rodona, Feminisme com a Dic de Contenció de l'Autoritarisme, van participar-hi Zita Gurmai, Laeticia Thissen, Laura Ballarín, Jorge Galindo, Mija Javornik i Jessica Shearer. 

A mode de conclusions, l'Esther Niubó, juntament amb el secretari general de la FEPS, Ernst Stetter, repassà els dos punts principals de la jornada i va donar la seva opinió al respecte, per acabar donant pas a la Vicepresidenta del Govern Espanyol, Carmen Calvo, la qual va fer un discurs potent sobre feminisme, Europa, i el socialisme democràtic.

Per llegir el resum complet de la jornada, feu click a l'arxiu PDF adjunt a continuació.

També podeu veure la sessió completa clickant aquí

 

PDF

Programa

 

PDF

Resum de la jornada - PDF

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Governar Catalunya. Discursos al Congrés Extraordinari del PSC
Papers de la Fundació

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS