El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

07/04/2008

Cimera de la Governança Progressista a Londres

Els dies 4 i 5 d’abril, el primer ministre britànic Gordon Brown va ser l’amfitrió de la conferència organitzada pel think tank Policy Network als afores de Londres, i que va reunir una dotzena de presidents i primers ministres, dirigents d’organitzacions internacionals i experts de l’esquerra socialdemòcrata de tot el món. Sota el lema Per una globalització inclusiva: promoure la prosperitat per a tothom els més de 200 convidats van tractar temes, tots ells directament vinculats als decisius reptes contemporanis lligats a la globalització, com el canvi climàtic, pobresa i desenvolupament i la reforma de les institucions internacionals.

Amb aquest butlletí monogràfic us volem apropar les visions i propostes d’altres líders socialdemòcrates que van estar presents a la conferència, més enllà dels quatre grans partits europeus, com és el cas d’Austràlia, els Països Baixos, Xile i el Canadà.

Albert Aixalà, director de la nostra fundació, hi va assistir i n’ha escrit aquest article.  Cliqueu aquí per accedir al butlletí complet.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

XIV Seminar about populism, xenophobia, conflict and communicarion
Papers de la Fundació

Informe Social. Un nou contracte social per a una prosperitat compartida
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS