El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

08/09/2014

La Fundació Rafael Campalans, present a l’Endavant

Comencem aquest curs 2014-2015 anunciant-vos una novetat: la Fundació estarà present a la revista Endavant, que el PSC publicarà cada dos mesos. A partir d'aquest setembre, l'Endavant oferirà als seus lectors tota la informació, novetats i previsions del Partit dels Socialistes de Catalunya, i reservarà sempre un espai a la Fundació.

En aquest primer número de la nova etapa, l'Endavant, que sortirà publicat aquesta Diada, la Fundació Rafael Campalans hi és present amb un article escrit per la Secretària General del Grup i Secretària d'Ocupació i Polítiques Socials del PSC, la diputada Eva Granados, sobre l'Informe social 2013. Atur, pobresa i desigualtats a Catalunya, publicat per la Fundació a principis d'any i dirigit per ella.

Granados alerta en el seu article "L'ascensor espatllat... i l'esglaó creixent" de l'augment de les desigualtats a casa nostra i reivindica un Estat del benestar renovat, que torni a ser instrument per a la garantia de drets de ciutadania i per a la promoció de la igualtat d'oportunitats.

Aprofitem per anunciar, com també fa Granados en el seu text, que l'Informe Social 2013 tindrà continuïtat, i que ja estem treballant en l'elaboració de l'informe d'enguany. De moment, però, podeu consultar aquí l'Informe de 2013.

 

PDF

Article d'Eva Granados a la revista "Endavant"

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Governar Catalunya. Discursos al Congrés Extraordinari del PSC
Papers de la Fundació

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS