El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

20/11/2006

Recomanacions generals i propostes d’actuació en matèria d’immigració pels governs locals socialistes

A partir d’un estudi qualitatiu sobre la percepció de la immigració encarregat per la Fundació Rafael Campalans, es va configurar un grup d’experts en immigració per debatre els principals reptes que l’acollida i la integració planteja en els nostres pobles i ciutats. El resultat del treball d’aquest grup és un document, que tracta de traçar unes línies d’actuació comunes en matèria d’immigració per als alcaldes i regidors socialistes.

La presentació de les propostes als alcaldes i regidors del PSC es va dur a terme el 17 de maig de 2006. La presentació la van dur a terme Celestino Crobacho, Secretari de Política Municipal del PSC; Lídia Santos, Secretària d’Immigració del PSC; Josep Mª Sala, Secretari de Formació del PSC; Consol Prados, Secretària per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya; Carles Prieto, Director d’Acció Local i Institucional de la Diputació de Barcelona; Teresa Llorens, cap del Servei d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, i Albert Aixalà, director de la Fundació Rafael Campalans.

Cliqueu aquí per accedir al document "Recomanacions generals i propostes d’actuació en matèria d’immigració pelsgoverns locals socialistes".

 

 

 

Activitats realitzades