El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

10/04/2008

Josep Borrell presenta el llibre

El president de la Comissió de Desenvolupament del Parlament Europeu i expresident del PE, Josep Borrell, i el president de la Fundació CIDOB, Narcís Serra, presentaran el llibre "Europa en la encrucijada" el pròxim 18 d’abril, a les 13h a l’Aula Europa, seu de les Institucions Europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90 1r pis). A l’acte, conduït pel periodista Lluís Foix, també hi intervindrà el director de la col•lecció d’estudis de la Fundació Cajamar, Jerónimo Molina

El llibre, coordinat per Josep Borrell i editat per la Fundació Cajamar, aborda els principals canvis polítics, econòmics i socials viscuts a Europa en els últims anys, sense oblidar els nous desafiaments que es plantejaran en el futur. Aquests canvis i desafiaments expliquen que la UE es trobi actualment en una cruïlla.

El frustrat projecte de Constitució Europea; la immigració; l’energia i la seva relació amb la demografia i el medi ambient; l’adhesió de Turquia a la UE i l’Europa social són alguns dels temes més destacats d’aquest llibre.

"Europa en la encrucijada" compta amb la col•laboració de personalitats com els eurodiputats Enrique Barón (PSE) i Íñigo Méndez de Vigo (PPE); el secretari d’Estat de la UE, Alberto Navarro; els comissaris europeus Joaquín Almunia, Franco Frattini i Andris Piebalgs; i el secretari general d’UGT, Cándido Méndez, a més de l’expresident de la Comissió Europea Jacques Delors.

Es lliuraran exemplars del llibre en format CD als assistents a la presentació.

 

 

 

Activitats realitzades

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS