El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Últimes referències

seglexx1.com

Catalunya Segle XXI és una fundació que té com objectiu facilitar un espai plural de diàleg i de debat polític-cultural. Les seves referències bàsiques són un catalanisme obert, l'afirmació de les llibertats democràtiques i la reivindicació de les solidaritats socials.

 

espanafederal.es

Espanya Federal és un instrument de difusió de la Declaració “Construint l’Espanya Federal”, proposta de reforma federal de la Constitució Espanyola promoguda per un grup d’acadèmics i polítics, i impulsada per diverses entitats, d’entre les quals la Fundació Rafael Campalans.

 

fundacioernestlluch.org

Fundació Ernest Lluch té com a principal objectiu mantenir viva la memòria d’Ernest Lluch, el seu pensament i la seva obra.

 

fundacionideas.es

Fundación IDEAS para el Progreso és un nou centre de pensament que integra les fundacions ja existents vinculades al PSOE, capaç d’aportar noves idees progressistes al debat polític i social en un món en canvi permanent.

 

falternativas.org

Fundación Alternativas és un lloc de discussió i elaboració d’idees i propostes, dirigint-se a la trobada entre els ciutadans i del conjunt de la societat.

 

feps-europe.eu

FEPS és la fundació política europea progressista. A prop del Partit dels Socialistes Europeus (PSE), però independent, la FEPS representa una nova manera de pensar la realitat des de la social democràcia europea.

 

socialistes.cat

El PSC és un partit polític dipositari d’uns valors que formen part de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: els valors de la llibertat, la igualtat i la solidaritat.

 

escolaxaviersoto.org

L’escola Xavier Soto és una eina per posar a l’abast dels militants i simpatitzants una eina que faciliti i promocioni, el coneixement polític orgànic, institucional i de política general del nostre partit.

 

upec.cat

La Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) es regeix sota el lema "Instruir-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliços", sota aquest s’intenta que, cada estiu el llegat del passat també teixeixi el present cap al futur.

 

 

 

 

Catalunya Segle XXI
Espanya Federal
Fundació Ernest Lluch
Fundación IDEAS para el Progreso
Fundación Alternativas
Fundació Política Europea Progressista
Partit dels Socialistes de Catalunya
Escola de Formació Xavier Soto
Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC)
 

Arxiu històric
del socialisme
català

El combate contra la desigualdad
Papers de la Fundació

Informe social. Recuperació econòmica, feblesa social
Col·lecció Informes

Gegants del PSC
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

facebook
twitter

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS