El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

03/10/2007

Fes-te amic de la Fundació

Des de la Fundació Rafael Campalans encetem una campanya per ampliar el nombre d’amics i amigues de la fundació amb la intenció d’enfortir i estendre els projectes de la nostra entitat. 

Actualment, prop d’un miler de persones reben periòdicament els nostres butlletins electrònics i les nostres convocatòries, però només al voltant de 250 col·laboren econòmicament amb la Fundació. Amb aquesta campanya volem que, aquells qui rebeu les nostres comunicacions electròniques, tingueu també accés a totes les publicacions en paper, amb una quota mínima mensual de 7 euros (84 anuals).

Si et fas Amic, rebràs un primer lliurament amb les novetats dels darrers mesos: el Paper “La identitat política de la Unió Europea”, de Thomas Meyer i Alfred Gusenbauer; el Debat “Pensar en els ciutadans, fer les ciutats”, amb les intervencions del president Montilla, del viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, i de la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega a la XXI Escola d’Hivern del PSC; i les darreres publicacions del nostre Arxiu Històric, “Joan Codina i Torres, un socialista a la conselleria del treball (1927-1999)”, David Ballester, i el Butlletí número 13, dedicat a l’exposició “Els Socialistes de Catalunya i les eleccions del 15 de juny de 1977”. Rebreu també el catàleg d’aquesta exposició, el llibre “El catalanisme i la cultura federal. Història i política del republicanisme popular a Catalunya el segle XIX”, de l’historiador Pere Gabriel, i “El nou Estatut. Comentaris a peu d’obra”, de la diputada Lídia Santos, un dels llibres amb més èxit dels editats per la Fundació fins ara.

Per conèixer a fons el dia a dia de la Fundació Rafael Campalans, descarrega’t aquí la nostra Memòria d’Activitats 2006, any en què vam incrementar notablement les nostres activitats i publicacions en tots els àmbits.

Com fer-se amic?

Fer-se AMIC és fàcil. Només ens has d’enviar un correu electrònic a [email protected] amb les teves dades (nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic), i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per demanar-te les teves dades bancàries. Recorda que les donacions a la Fundació gaudeixen de beneficis fiscals a la Declaració de la Renda.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns al 93.319.54.12 o envia’ns un correu electrònic.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Governar Catalunya. Discursos al Congrés Extraordinari del PSC
Papers de la Fundació

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS