El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

26/02/2020

Pau Solanilla, nou director de la Fundació Rafael Campalans

Ahir dimecres 26 de febrer, el Patronat de la Fundació Rafael Campalans, en una reunió ordinària convocada per a fer la renovació de patrons i aprovar el pla d'activitats de cara a aquest 2020, va nomenar a Pau Solanilla com a nou director de la fundació.

Solanilla substituirà a l'anterior directora, Esther Niubó, qui ha dirigit l'entitat des de l'any 2013 en un context socioeconòmic i polític difícil, sota la presidència de José Montilla. Durant la reunió, el president Montilla va agrair l'entrega i dedicació que la directora ha aportat durant tots aquests anys a la fundació. Per part seva, Niubó va agrair la confiança mostrada pel president i per Miquel Iceta quan, l'any 2013, van acordar nombrar-la directora. Tot i així, l'Esther Niubó serà una de les noves patrones de la fundació, junt amb Lluïsa Moret, Raúl Moreno i Cristina González.  

El nou director és consultor internacional en reputació i diplomàcia corporativa, associat Sènior a Red2Red, consultor en innovació de polítiques públiques, i a Ideograma, consultor internacional de  comunicació.

 

 

 

Activitats realitzades

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS