El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Notes de l'observatori

27/02/2012

Neix l'Observatori de l'esquerra europea

La Fundació Rafael Campalans inicia un nou projecte: l'Observatori de l'esquerra europea, un instrument per seguir i participar en la renovació del projecte polític dels socialistes, socialdemòcrates i laboristes europeus. En aquesta pàgina hi trobareu la documentació més recent generada al voltant d'aquest debat, d'una manera similar a com ho fa l'Observatori de la socialdemocràcia de Policy Network

L'Observatori de l'esquerra europea reprèn la feina feta per la Fundació, d'una banda, amb l'Observatori de la Socialdemocràcia Europea, una publicació que feia un seguiment del debat sobre la necessitat de definir un nou programa reformista de l'esquerra europea, i de l'altre, amb els butlletins electrònics trimestrals que s'enviaven sobre el tema. Alhora, d'alguna manera, aquest Observatori s'inspira també en el nostre butlletí Tria, una selecció d'informació política d'interès extreta de publicacions espanyoles i estrangeres i think tanks europeus i internacionals. 

A partir de mitjans de març, s'obrirà un nou espai a la pàgina web de la Fundació que serà actualitzat setmanalment amb les notícies, documents i enllaços que permetin seguir el debat de l'esquerra, el procés d'integració europea, l'evolució dels partits socialistes, socialdemòcrates i laboristes, l'acció dels governs europeus amb presència de partits progressistes i els processos electorals dels principals països de la Unió Europea. Aquestes informacions s'inclouran també en el butlletí electrònic setmanal que la Fundació envia a tothom que s'hi subscriu.  

Per col·laborar en aquest projecte o suggerir la inclusió de documents i enllaços podeu adreçar-vos a [email protected]   


Accediu a l'Observatori de l'esquerra europea

 

 

 

Notes anteriors


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS