El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

20/04/2006

L’Olivera, Premi Iniciativa Social

El Premi Joan Codina a la Iniciativa Social s’atorga a la millor experiència en el terreny de la iniciativa social, especialment en els àmbits de l’acció sindical, de l’acció juvenil i de l’economia social. Enguany aquest guardó se l’endú la Cooperativa l’Olivera.

L’Olivera és una cooperativa de treball associat i d’iniciativa social que té com a objectius principals, d’una banda, realitzar activitats de promoció personal i d’integració social, assistencials, terapèutiques i educatives en favor de persones amb deficiències psíquiques, físiques i d’inserció social. A més, L’Olivera vol incentivar el conreu de terres o altres explotacions agràries o ramaderes en finques pròpies o alienes, la transformació dels productes del camp i la seva comercialització, aplicant, sense ànim de lucre, els excedents d’aquestes activitats a la consecució dels altres objectius.

L’Olivera va néixer, doncs, el 1974 amb dos eixos clars d’actuació: la promoció social de persones desfavorides, i el plantejament de sortides econòmiques productives.

 

 

 

Activitats realitzades

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS