El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

20/04/2006

L’Olivera, Premi Iniciativa Social

El Premi Joan Codina a la Iniciativa Social s’atorga a la millor experiència en el terreny de la iniciativa social, especialment en els àmbits de l’acció sindical, de l’acció juvenil i de l’economia social. Enguany aquest guardó se l’endú la Cooperativa l’Olivera.

L’Olivera és una cooperativa de treball associat i d’iniciativa social que té com a objectius principals, d’una banda, realitzar activitats de promoció personal i d’integració social, assistencials, terapèutiques i educatives en favor de persones amb deficiències psíquiques, físiques i d’inserció social. A més, L’Olivera vol incentivar el conreu de terres o altres explotacions agràries o ramaderes en finques pròpies o alienes, la transformació dels productes del camp i la seva comercialització, aplicant, sense ànim de lucre, els excedents d’aquestes activitats a la consecució dels altres objectius.

L’Olivera va néixer, doncs, el 1974 amb dos eixos clars d’actuació: la promoció social de persones desfavorides, i el plantejament de sortides econòmiques productives.

 

 

 

Activitats realitzades

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

XIV Seminar about populism, xenophobia, conflict and communicarion
Papers de la Fundació

Informe Social. Un nou contracte social per a una prosperitat compartida
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS