El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Properes activitats

Dissabte
01/04
12 hores

Acte d'entrega del Premi als Valors Europeus del PSC a Josep Borrell

Benvolgut company, benvolguda companya,

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha tingut històricament un fort caràcter europeista i internacionalista, i per això, des de la Secretaria de Política Europea i Internacional del PSC hem promogut aquest any la creació d'un «Premi als Valors Europeus» per fomentar la visualització i el nostre compromís amb la construcció europea. El premi té com a finalitat reconèixer públicament i guardonar de forma anual una personalitat que hagi destacat en la seva trajectòria política per la seva contribució a la construcció i integració europea des de la base dels valors europeus i progressistes.

En la primera edició del Premi, estem molt honrats de fer l'entrega a Josep Borrell, Alt Representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat i vicepresident de la Comissió Europea. La trajectòria i experiència política d'en Josep Borrell avalen amb escreix aquesta iniciativa. Entre les diverses fites al llarg de la seva extensa carrera, destaquem la seva capacitat de gestió i arribar a consensos en moments crucials per a la política exterior i defensa de la UE, aconseguint una resposta unitària sense precedents per part dels Estats membres a la crisi d'Ucraïna.

Per aquest motiu, volem convidar-te a l'acte de lliurament del Premi als Valors Europeus, que tindrà lloc, el dissabte 1 d'abril, a les 12?h, al Casal Socialista Joan Reventós (Pallars, 191, de Barcelona) en què intervindran:  

Laura Ballarín, secretària de Política Europea i Internacional del PSC

Salvador Illa, primer secretari del PSC

Josep Borrell, Alt Representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat i vicepresident de la Comissió Europea.  

Pots confirmar la teva assistència a mitjançant el següent formulari

T'hi esperem!

 

 

Activitats realitzades

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

XIV Seminar about populism, xenophobia, conflict and communicarion
Papers de la Fundació

Informe Social. Un nou contracte social per a una prosperitat compartida
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS