El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

frc Llibres




N.3

Dietari 2003. Apunts d’un any electoral

Joaquim Nadal

 

La Fundació ha editat el tercer número de la col·lecció FRC Llibres, escrit per Joaquim Nadal, en què l’autor dibuixa el canvi de rumb de la seva trajectòria política: d’alcalde de Girona a conseller del govern de la Generalitat.

Com apunta Nadal a les pàgines de presentació, aquest és un text de contingut personal i de connotacions polítiques fruit directe de la seva pròpia peripècia vital i del seu encaix en el compromís i la representació política primer en el camp municipal i més endavant en el terreny autonòmic, i sempre en l’espai polític del PSC.

Aquestes pàgines destil·len sinceritat, tendresa, afecte, claredat, simplicitat, i aporten elements variats per al coneixement d’un any transcendent de la nostra història contemporània. Sense cap pretensió. Amb el caràcter sintètic d’una anotació quotidiana. Fets de la vida, recollits dia a dia.

Historiador i polític. Alcalde de Girona (1979-2002), president de la Federació de Municipis de Catalunya (1981-1995), diputat al Parlament de Catalunya (1984-2006), candidat pel PSC a la Presidència de la Generalitat (1995), conseller de Política Territorial i Obres Públiques i portaveu del Govern (2003-2006) i conseller de la Presidència (2006).


PVP: 11,50 euros
Envieu un e-mail a [email protected] per adquirir aquesta publicació


 


 

frc Llibres anteriors

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS