El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

07/01/2013

Nous canvis a la Fundació

La Fundació Rafael Campalans comença aquest 2013 una nova etapa, amb molts canvis en marxa. D'una banda, ens hem traslladat. A partir d'ara ens trobareu a la quarta planta de la seu del Partit dels Socialistes de Catalunya, al carrer Nicaragua, 75, de Barcelona. Tot i el canvi de seu, la Fundació continua tenint la mateixa adreça electrònica de contacte, [email protected], i tot i que de moment tenim un altre telèfon (93.495.54.47), ben aviat recuperarem el de sempre. 

D'altra banda, i per raons econòmiques, el nostre equip de treball s'ha reduït. Tot i això, el principal objectiu de la Fundació continua sent la difusió del pensament socialista democràtic, i per assolir-ho, la nostra tasca, feta des del compromís i l'entusiasme, no s'atura.

L'any 2013 ha de servir per consolidar els grups de treball, que continuaran reunint-se periòdicament, ara a la seu del carrer Nicaragua; potenciarem l'edició de continguts online amb publicacions com  l'Opinió i el Versió Original; seguirem amb l'organització de jornades i seminaris amb la col·laboració d'altres entitats; i traurem el màxim partit a la nostra pàgina web i a les xarxes socials, eines de comunicació veritablement útils per difondre les nostres activitats, però també per enriquir el treball de la Fundació amb els comentaris i aportacions dels nostres seguidors i amics.

L'activitat de la Fundació, doncs, continua, des d'una altre lloc i amb un equip reduït, però amb el mateix esforç i implicació de sempre.

 

 

 

Activitats realitzades

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS