Arxiu Històric del Socialisme Català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

 

 

 

Publicacions

Col·lecció Memòria

La col·lecció Memòria va néixer amb l'objectiu d'apropar al públic les biografies de personatges destacats de la història del socialisme a Catalunya. Es tracta de recuperar la memòria històrica de persones que tingueren una especial rellevància dins del socialisme.


Homenots socialistes

Col·lecció que recull els textos polítics més destacats d'alguns dels principals dirigents del socialisme català del segle XX, com Rafael Campalans i Joan Reventós. L'objectiu és recuperar i reivindicar la seva figura a través de la seva obra política i de la memòria que ens van llegar.

Clàssics del Pensament Socialista

Col.lecció que té per objectiu recuperar textos fonamentals del pensament socialista de totes les èpoques i posar-los a l'abast del lector.

 

 

Història del Socialisme català

Col·lecció que analitza la història del socialisme català a través de les eleccions, els congressos i els partits que van donar lloc al PSC l'any 1978, i posa a disposició del públic materials gràfics i fotogràfics que formen part de la memòria col·lectiva del socialisme català.

Papers d'Història

La col·lecció Papers d'Història és una reproducció de les ponències i comunicacions presentades en les diferents "Jornades d'Història del Socialisme" des de 1994 fins a 1998. Actualment és una col·lecció tancada.

 

 

Butlletí de l'Arxiu Històric

Publicació de periodicitat semestral on es combina d'una banda informació sobre  els materials dels fons documentals i les activitats que es realitzen des de l'Arxiu, i de l'altra la difusió de treballs d'investigació de personatges destacats de la història del socialisme a Catalunya. Inclou el col.leccionable "Full Suplement".

Monografies d'Història del Socialisme

La col·lecció està formada per un conjunt de llibres pertanyents a l’Arxiu Històric de la Fundació que compta amb documents i textos d'important valua referents a la història del socialisme català. Actualment ja no es publiquen més números d’aquesta col·lecció.

 

Fundació Rafael Campalans

Diccionari Biogràfic Figures destacades del socialisme català

Manuscrits Reflexions sobre el Socialisme de socialistes ja desapareguts

Butlletí Informació i difusió de materials i activitats de l'Arxiu

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 934 955 447

Financiado por el Ministerio de Cultura y Deporte
Logotipo del Ministerio de Cultura y Deporte