Arxiu Històric del Socialisme Català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

 

 

 

Publicacions

ColĚlecciˇ Mem˛ria

La col·lecció Memòria va néixer amb l'objectiu d'apropar al públic les biografies de personatges destacats de la història del socialisme a Catalunya. Es tracta de recuperar la memòria històrica de persones que tingueren una especial rellevància dins del socialisme.


Homenots socialistes

Col·lecció que recull els textos polítics més destacats d'alguns dels principals dirigents del socialisme català del segle XX, com Rafael Campalans i Joan Reventós. L'objectiu és recuperar i reivindicar la seva figura a través de la seva obra política i de la memòria que ens van llegar.

ClÓssics del Pensament Socialista

Col.lecció que té per objectiu recuperar textos fonamentals del pensament socialista de totes les èpoques i posar-los a l'abast del lector.

 

 

Hist˛ria del Socialisme catalÓ

Col·lecció que analitza la història del socialisme català a través de les eleccions, els congressos i els partits que van donar lloc al PSC l'any 1978, i posa a disposició del públic materials gràfics i fotogràfics que formen part de la memòria col·lectiva del socialisme català.

Papers d'Hist˛ria

La col·lecció Papers d'Història és una reproducció de les ponències i comunicacions presentades en les diferents "Jornades d'Història del Socialisme" des de 1994 fins a 1998. Actualment és una col·lecció tancada.

 

 

ButlletÝ de l'Arxiu Hist˛ric

Publicació de periodicitat semestral on es combina d'una banda informació sobre  els materials dels fons documentals i les activitats que es realitzen des de l'Arxiu, i de l'altra la difusió de treballs d'investigació de personatges destacats de la història del socialisme a Catalunya. Inclou el col.leccionable "Full Suplement".

Monografies d'Hist˛ria del Socialisme

La col·lecció està formada per un conjunt de llibres pertanyents a l’Arxiu Històric de la Fundació que compta amb documents i textos d'important valua referents a la història del socialisme català. Actualment ja no es publiquen més números d’aquesta col·lecció.

 

Fundaciˇ Rafael Campalans

Diccionari BiogrÓfic Figures destacades del socialisme catalÓ

Manuscrits Reflexions sobre el Socialisme de socialistes ja desapareguts

ButlletÝ Informaciˇ i difusiˇ de materials i activitats de l'Arxiu

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 934 955 447