El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

07/01/2013

Nous canvis a la Fundació

La Fundació Rafael Campalans comença aquest 2013 una nova etapa, amb molts canvis en marxa. D'una banda, ens hem traslladat. A partir d'ara ens trobareu a la quarta planta de la seu del Partit dels Socialistes de Catalunya, al carrer Nicaragua, 75, de Barcelona. Tot i el canvi de seu, la Fundació continua tenint la mateixa adreça electrònica de contacte, [email protected], i tot i que de moment tenim un altre telèfon (93.495.54.47), ben aviat recuperarem el de sempre. 

D'altra banda, i per raons econòmiques, el nostre equip de treball s'ha reduït. Tot i això, el principal objectiu de la Fundació continua sent la difusió del pensament socialista democràtic, i per assolir-ho, la nostra tasca, feta des del compromís i l'entusiasme, no s'atura.

L'any 2013 ha de servir per consolidar els grups de treball, que continuaran reunint-se periòdicament, ara a la seu del carrer Nicaragua; potenciarem l'edició de continguts online amb publicacions com  l'Opinió i el Versió Original; seguirem amb l'organització de jornades i seminaris amb la col·laboració d'altres entitats; i traurem el màxim partit a la nostra pàgina web i a les xarxes socials, eines de comunicació veritablement útils per difondre les nostres activitats, però també per enriquir el treball de la Fundació amb els comentaris i aportacions dels nostres seguidors i amics.

L'activitat de la Fundació, doncs, continua, des d'una altre lloc i amb un equip reduït, però amb el mateix esforç i implicació de sempre.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Governar Catalunya. Discursos al Congrés Extraordinari del PSC
Papers de la Fundació

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS