El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

18/10/2010

VIII Conferència Nacional – Convenció del programa electoral del PSC

Més de 800 delegats del PSC han assistit aquest cap de setmana a la VIII Conferència Nacional, en què s'ha aprovat per unanimitat el programa electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

A la inauguració de la Conferència hi van intervenir l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, i presidenta de la taula de la Conferència, Núria Marín, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el ministre de Treball i Immigració i número tres a les llistes per Barcelona, Celestino Corbacho i la consellera de Justícia i número 2 a les llistes per Barcelona, Montserrat Tura. Tots van destacar la importància de la Conferència per donar veu als delegats del partit, i crear així un programa que fos fidel a la realitat plural que representa la societat catalana.

El matí de diumenge, els portaveus de cadascuna de les cinc comissions de treball van resumir les principals propostes i es van aprovar per unanimitat els dictàmens de cadascuna de les comissions. Sens dubte, de la cloenda de la conferència, a càrrec del President Montilla, cal destacar l'aportació de vitalitat i optimisme que va transmetre als assistents.


 

 

PDF

Discurs íntegre del President Montilla

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

El combate contra la desigualdad
Papers de la Fundació

Informe social. Recuperació econòmica, feblesa social
Col·lecció Informes

Gegants del PSC
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

facebook
twitter

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS