El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

21/04/2006

Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3

Aquest primer número de la Col·lecció Formació, escrit per Francesc Xavier Marín, director de l’Escola de Formació Xavier Soto, i Pilar Guzmán, gerent de Programes, pretén ser una eina per a la millora de la funció comunicativa, proveint el lector de tècniques discursives i mètodes per a la millora de l’eficàcia en la comunicació, més enllà de les paraules.

Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3 és una publicació de caràcter tècnic amb voluntat de perfeccionar i ampliar els recursos de l’orador, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació.

La Col·lecció Formació és el resultat d’una iniciativa conjunta de l’Escola de Formació Xavier Soto i la Fundació Rafael Campalans que té com a finalitat difondre els manuals que s’utilitzen en els cursos de formació i poder així posar a l’abast dels militants i simpatitzants una eina que faciliti i promocioni el coneixement polític orgànic, institucional i de política general del PSC. L’objectiu és millorar i enfortir l’acció política no només del partit, sinó d’aquells que militen o simpatitzen amb el PSC.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Informe Social. Desigualtats davant d'un futur incert
Col·lecció Informes

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS