El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

24/01/2019

Barcelona, ciutat d'esquerres

L'exdiputat al Parlament de Catalunya, Lluís Rabell, i l'extinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, van acompanyar ahir Jaume Collboni, candidat socialista a l'Ajuntament de Barcelona, en acte "Barcelona, ciutat d'esquerres" organitzat per la Fundació Rafael Campalans i moderat per la seva directora, Esther Niubó

El col·loqui va servir per posar de manifest que "Barcelona necessita i necessitarà un govern fort, ampli i estable, capaç d'arribar a acords i de teixir aliances", va afirmar Rabell, i tots tres ponents van coincidir a assenyalar que "Barcelona sempre ha progressat de la mà de governs d'esquerres". Així, la Barcelona d'esquerres passa per un lideratge públic fort, una defensa de l'espai públilc que aposti veritablement per la cohesió social, i una bona gestió de les de la pluralitat. 

El secretari de Política Municipal del PSC i candidat socialista a l'Ajuntament de Barcelona va assegurar voler "recuperrar la Barcelona d'esquerres, representant els valors del PSC i de gent d’esquerres no independentista que se sent orfe". Collboni va lamentar que "durant aquest mandat Barcelona ha desaparegut com a subjecte polític" i va assenyalar que "s'ha trobat a faltar un alcalde que la defensi la ciutat davant el procés". "Jo vull posar Barcelona primer i ocupar-nos dels problemes de la ciutadania", va insistir Collboni.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

El combate contra la desigualdad
Papers de la Fundació

Informe social. Recuperació econòmica, feblesa social
Col·lecció Informes

Gegants del PSC
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

facebook
twitter

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS