El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

02/07/2013

"Queries" està d'estrena

La revista Queries, que edita la Fundació Europea d’Estudis Progressistes (FEPS) des de fa uns anys, ha canviat la seva imatge i n’ha ampliat els continguts. Nou disseny, nova distribució dels temes, i millor accessibilitat a cadascuna de les seccions de què disposa aquesta publicació trimestral, que se centra en el debat sobre el futur de l’esquerra europea, però també obre les portes a altres temes d’actualitat.

Com apunta el president de la FEPS i ex primer ministre d'Itàlia, Massimo D'Alema, a l'editorial d'aquest nou número, "Queries vol oferir una oportunitat a tothom d'estar informat sobre els grans problemes que afronta Europa a l'actualitat (...). La gran majoria de ciutadans europeus estan totalment immersos en les perspectives nacionals, i estan mancant d'una revista europea d'opinió. L'ambició principal d'aquest nou Queries busca estimular el debat anant més enllà del pensament dominant mitjançant noves idees, obrint la porta a noves propostes i solucions innovadores".

Com no podia ser d'altra manera, el tema central d'aquest nou número són les eleccions europees de l'any vinent: "2014, EU elections: citizenship in action".

Des de la Fundació Rafael Campalans us recomanem que hi feu una ullada. Podeu accedir-hi des d'aquí.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Josep Pallach, 100 anys
Col·lecció Memòria

Informe Social. Desigualtats davant d'un futur incert
Col·lecció Informes

Moments del socialisme català
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS